Atelier huren


Je kan het atelier huren om zelf een workshop te geven of gebruik maken van het atelier om eigen ontwerpen in klei en keramiek te vervaardigen.

 • Atelier huren

 • Wanneer je zelf een workshop wil geven of als vereniging de locatie wil gebruiken om een creatieve activiteit te organiseren, kan je het atelier huren per dagdeel. 1 dagdeel is 3 uur. Je kan meerdere dagdelen na mekaar huren en wij kunnen eten voorzien. Er is plaats voor max. 20 deelnemers + 2 lesgevers. De prijs voor één dagdeel bedraagt € 145,00

  Klik hier om een atelier te huren

 • Vrij atelier

 • Met het “Vrij Atelier” kunnen creatievelingen vrij werken aan eigen ontwerpen en eigen werken in klei en keramiek zonder deel te nemen aan een workshop.

  Wens je grote creaties te maken, die meer kunde en tijd vergen in een ontspannen sfeer? Heb je thuis niet de ruimte of het materiaal om je creatieve hobby uit te voeren? Dan kan je hiervoor terecht in ons atelier tijdens de openingsuren hiernaast (onder) vermeld.

  Zowel beginners als gevorderden zijn welkom om de plaats, voorzieningen en hun kennis te delen.

  Inschrijven voor “Vrij Atelier” kan enkel in ons atelier door het nemen van een meer-urenkaart. Er zijn 3 soorten kaarten : de 10-urenkaart aan € 80,00, de 20-urenkaart aan € 150,00, en 30-urenkaart aan € 210,00. Hierin is het draaien met de draaischijf begrepen. Koffie, thee en water staan klaar.

  Niet in de prijs begrepen:
  • De materialen zoals klei, verf, glazuren. Deze dienen aangekocht te worden bij Crea S.
  • Het afbakken. prijs hiervan is afhankelijk van de grootte van het stuk en het aantal keren dat het dient gebakken te worden.

  Voor het bekomen van een beurtenkaart, gelieve contact op te nemen.

Atelier huren